Et lig til afhentning by Larry Kent«Et lig til afhentning» by Larry Kent

Dansk | ISBN: 9788711624432 | EPUB | 0.2 MB

Spionudveksling kan være en god forretning, erfarer Larry Kent, da en klient opfordrer ham til at kidnappe en arresteret russisk spion. Men er det en reel handel, der påtænkes, og hvem er bagmændene?

Larry Kents forbindelse med det amerikanske efterretningsvæsen gør ham til en egnet – og i russernes øjne fordægtig – håndlanger, og således bliver privatdetektiven hvirvlet længere og længere ind i en storpolitisk tornado …

Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien.

Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!

NITROFLARE LINK:

Download Et lig til afhentning by Larry Kent

ICERBOX LINK:

Download Et lig til afhentning by Larry Kent

Log in with your credentials

Forgot your details?